De curand am fost concediat pe motive ce nu tin de persoana angajatului si vreau sa va intreb de unde pot lua cartea de munca;
Situatia este urmatoarea : am venit la ultimul meu loc de munca in 2008, dar nu am adus cartea de munca din vechiul loc pentru ca il tot sunam pe angajator sa mi-o dea si spunea ca este la scanat la ITM ca in vremea aceea incepuse nu stiu ce proces de introducere a cartilor de munca in format electronic si nu am mai reusit sa fac rost de ea si sa o aduc aici la noul loc de munca;
Intrebarea mea e de unde fac acum rost de ea? Se presupune ca daca nu am adus eu cartea mea de munca noul angajator ar fi trebuit sa o preia prin ITM? Acum se obliga noul angajat sa-mi inmaneze cartea de munca intr-o anumita perioada de la data semnarii preavizului?
Multumesc anticipat!
eu cand m-am angajat acolo nu am predat nici un carnet de munca pentru ca nu aveam inca; acolo mi s-a facut carnet de munca si nu mi-a fost inmanat niciodata; Acum de unde as putea sa fac rost de el? Imi va fi inmanat daca ma duc eu la ITM?
am venit la ultimul meu loc de munca in 2008, dar nu am adus cartea de munca din vechiul loc
Carnetul de munca nu putea fi intocmit si dus la ITM fara ca dumneavoastra sa il semnati....................
Deci ati semnat sau ati vazut vre-un carnet de munca?
Demisie
ionutvd
In urma cu aproximativ 2 luni mi-am dat demisia de la firma la care lucram. Am redactat demisia, am semnat-o, i-am inmanat-o managerului si el mi-a zis ca in ... (vezi toată discuția)
C.m
RELUM
Ce se poate face in cazul in care angajatorul nu recunoaste ca este la el cartea de munca ?Am semnat un contract,dar nu am primit un exemplar (vezi toată discuția)