avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Activitate bazata pe contract de comision
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Activitate bazata pe contract de comision

Buna! Printre alte activitati pe care vreau sa desfasor dupa infiintarea intreprinderii mele individuale, este si cea de promovare de produse pe internet, prin contract de comision. Un exemplu ar fi marketingul prin afiliere.

Vanzatorul are produsele, eu le promovez pe internet, iar daca un cumparator achizitioneaza un produs eu primesc comisionul aferent produsului respectiv.

Ce cod CAEN sa folosesc?

Merci mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 15:36, 2 Mai 2011
Codul pretabil pentru aceasta activitate este:
4799 - Comertul cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor
In explicatiile acestui cod se arata ca se pot desfasura activitati de comert cu amanuntul al oricarui produs, in orice mod care nu este prevazut in clasele precedente:
- prin vanzari directe sau prin intermediul comis-voiajorilor
- comertul cu amanuntul prin comisionari( in afara magazinelor)
Va recomand concomitent sa autorizati si codul 4791 - Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare ii artghift artghift sunt absolvent arte plastice si doresc sa infiintez o intreprindere individuala ca sa pot participa la targuri, creez tot felul de obiecte cadou ex, cutii, ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa adaug cod caen ? iri.mario iri.mario Buna ziua, Am o societate comerciala in al carui statut am codurile caen 4614 (Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale nave si avioane ) ... (vezi toată discuția)
Obligativitate casa marcat. gicuarama gicuarama Buna ziua! Am activitate principala 4791 (Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet), iar secundara 4799 (Comert cu amanuntul ... (vezi toată discuția)