avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii calcul contributii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

calcul contributii

Daca un elev este remunerat pentru o zi, in cadrul unei actiuni desfasurata la o institutie publica, ce contributii i se retin si in ce procente? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: acasa@moucha.org , utilizator 20:16, 29 Aprilie 2011
In primul rand,ar trebui precizata natura documentului in baza caruia s-a desfasurat activitatea respectiva,probabil o conventie civila de prestari servicii.Daca lucrurile stau asa,atunci se va retine
impozitul aferent de 16%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat/conventie civila ? Ecat Ecat Cum pot fi platite persoanele alese in cadrul unei asociatii de proprietari ( presedintele, cenzorul, responsabilii de imobil) ? Prin contract civil de ... (vezi toată discuția)
Retinere impozit si sanatate AdrianaMorosan AdrianaMorosan Sunt pensionare si fac colaborare la o firma de vanzari directe. Vreau sa stiu daca este corect sa se opreasca impozitul 16% si sanatatea 5,5% din tot ... (vezi toată discuția)