avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer intern
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer intern

Buna ziua si Hristos a inviat! Am nevoie de un sfat de la dumneavoastra . Lucrez in domeniul Metalurgie , profesand meseria de Inspector Calitate . Doresc sa ma transfer in interiorul aceleiasi unitati de la Directia Calitate , intr-o alta meserie (mentionez ca sunt calificat si in meseria respectiva) , dar desi am acceptul scriptic a celor la care doresc sa ma transfer , nu mi se da drumul de la actualul locul de munca , pe motivul ca trebuie sa aduc om in schimb . Ce as putea sa fac sa rezolv aceasta situatie . Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Ce s-ar fi intamplat daca hristos nu ar mai fi inviat ?! Costinel Burca Costinel Burca Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?! Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry: (vezi toată discuția)
Transfer intre 2 unitati ale aceleiasi institutii publice gospotatra gospotatra doresc sa ma transfer din cadrul unei unitati la alta unitate din cadrul aceleiasi institutii publice si nu reusesc datorita refuzului sefului unitatii unde ... (vezi toată discuția)
Transfer intern  In cazul meu, seful mi-a spus sa parasesc locul de munca. Acum mi-a spus ca exista un job disponibil in banca si sa aplic acolo. Jobul propus este unul de ... (vezi toată discuția)