avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer intre 2 unitati ale aceleiasi institutii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer intre 2 unitati ale aceleiasi institutii publice

doresc sa ma transfer din cadrul unei unitati la alta unitate din cadrul aceleiasi institutii publice si nu reusesc datorita refuzului sefului unitatii unde actualmente i-mi desfasor activitatea,desi am acceptul sefului unitatii unde doresc sa ma transfer.ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Ultima modificare: Vineri, 7 Martie 2014
gospotatra, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 8 Martie 2014
Transferul este posibil numai daca sunteti functionar public. In rest, procedura este incheierea raportului de munca la angajatorul vechi si inceperea activitatii la noul angajator prin incheierea unui nou c.i.m.
multumesc pt raspuns.deci sa inteleg ca sunt la mana sefului actual?
Sunteti functionar public sau personal contractual?
nu sunt functionar public.sunt angajat la ratb si doresc sa merg la o unitate mai aproape de casa in primul rind,in al doilea rind doresc sa inlocuiesc functia de conducator de tramvai cu cea de cond auto...posed atestate si permis categ d
In acest caz, procedura este urmatoarea : se inceteaza c.i.m. la vechiiull angajator si se va incheia unul nou cu viitorul angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer la cerere functionar public. refuzul AlinMandrica AlinMandrica Poate conducatorul sa refuze transferul la cererea functionarului piblic, in cazul in care functionarul indeplineste toate criteriile necesare ocuparii ... (vezi toată discuția)
Angajare prin transfer simonik77 simonik77 Buna seara, doresc sa stiu daca exista posibilitatea de-a ma transfera ca si cadru medical de la un spital de stat dintr-un judet in alt judet. De exemplu sa ... (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual. bună ziua. sunt kinetoterapeut ... Mihai Daraban Mihai Daraban Transfer personal contractual. Bună ziua. Sunt kinetoterapeut cu studii superioare și doresc să mă transfer pe postul de asistent social tot cu studii ... (vezi toată discuția)