avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR economist

Pt o persoana licentiata in stiinte economice si doreste angajare pentru un post de economist ce cod cor se poate trece in contractul individual de munca?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:19, 29 Aprilie 2011
Conform fisei postului ce atributii are?
nu am fisa postului trebuie sa o redactez eu
doaman va lucra pt o firma ce se ocupa cu intretinerea si repararea ascensoarelor
si cu inchirierea spatiilor proprietate personala
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
AnnaM, utilizator
Vad ca nu ati inteles sensul intrebarii mele.
Exista economist: contabilitate, marketing, managemant, relatii internationale ................................................
Aceste tipuri au cor-uri diferite.............
contabilitate
123102 Contabil sef
343302 Contabil
123109 Sef birou, serviciu financiar contabilitate
123113 Sef serviciu financiar contabilitate
121020 Director economic

Alte discuții în legătură

In nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune? claud1982 claud1982 in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)
Bilant lenutzika lenutzika Buna tuturor...am si eu nevoie de un mic \'\'ajutor\'\'....as dori sa stiu cine are dreptul de a semna bilantul?:sorry: (vezi toată discuția)
Fisa post pt consilier economist katykati katykati Va rog din suflet ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pt. consilier economist Cod CAEN 244102. VA MULTUMESC ANTICIPAT. id-ul meu ... (vezi toată discuția)