avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR economist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR economist

Pt o persoana licentiata in stiinte economice si doreste angajare pentru un post de economist ce cod cor se poate trece in contractul individual de munca?
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 20:19, 29 Aprilie 2011
AnnaM a scris:

Pt o persoana licentiata in stiinte economice si doreste angajare pentru un post de economist ce cod cor se poate trece in contractul individual de munca?

121102 - Economist sef
244102 - Consilier economist in economie generala
multumesc mult
244102 am trecut in cim. sper sa fie bine. acum trebuie sa fac fisa postului.:wassat:
AnnaM a scris:

multumesc mult
244102 am trecut in cim. sper sa fie bine. acum trebuie sa fac fisa postului.:wassat:

Poate va ajuta , responsabilitati si sarcini:
- colectarea, analizarea si interpretarea datelor economico financiare ale firmei;
-centralizarea tuturor datelor datelor economico financiare ale firmei;
- intocmire raport lunar privind situatia economico-financiara a firmei;
-verificarea corelatiilor existente prin urmarirea sistematica a unor rapoarte de depistare a eventualelor erori ; asigurarea dialogului cu echipa de economisti de la societatea mama;
-urmarire situatii financiare;
-colaboreaza la intocmirea situatiilor financiare si contabile la nivel de societate;
-colaboreaza la tinerea corecta si la zi a evidentei financiare si contabile;
-alte responsabilitati date de conducerea companiei ce pot avea legatura cu activitatea postului.
Va multumesc mult
Eu as recomanda un cor din care sa rezulte expres ca persoana se ocupa de contabilitate. Alegerea dumneavoastra "Consilier economist in economie generala
", pentru mine care lucrez in contabilitate mi se pare prea generala. Ma gandesc poate mai tarziu ii va fi de folos ............ (pentru un exemen, pentru un alt job........)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de gestiune? claud1982 claud1982 in nomenclatorul muncii unde se incadreaza profilul de contabilitate si informatica de ... (vezi toată discuția)
Bilant lenutzika lenutzika Buna tuturor...am si eu nevoie de un mic \'\'ajutor\'\'....as dori sa stiu cine are dreptul de a semna bilantul?:sorry: (vezi toată discuția)
Fisa post pt consilier economist katykati katykati Va rog din suflet ma poate ajuta cineva cu o fisa a postului pt. consilier economist Cod CAEN 244102. VA MULTUMESC ANTICIPAT. id-ul meu ... (vezi toată discuția)