avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declaratie minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declaratie minor

Buna ziua.
Va rog sa imi raspundeti sub ce varsta este obligatorie marturia minorilor doar cu acordul parintilor, in cazul unei cercetari din partea politiei. Ce inseamna acest acord? Poate fi scris ceva de genul :"sunt de acord ca fiul meu sa depuna dea declaratie asupra celor vazute"? sau este obligatoriu ca parintii sa insoteasca acel copil?
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 18:16, 28 Aprilie 2011
Minorul care nu a implinit varsta de 14 ani trebuie sa fie asistat de ocrortitorul legal atunci cand da declaratia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie minor liviuku liviuku Nu lucrez in domeniu juridic dar am o intrbare: -- Poate un minor de 15 ani sa dea o declaratie , sau sa depuna o marturie cu privire la o infractiune , ... (vezi toată discuția)
Audiere minori wiki38 wiki38 De la ce varsta pot fi audiati minorii martori in faza de urm penala de lovire?Daca parintii nu sunt deacord pot fi obligati?Se impune obligatoriu audierea sau ... (vezi toată discuția)
Exercitarea drepturilor parintesti ale parintelui minor Sinziana_brj Sinziana_brj Buna! Vin si eu cu o intrebare, incercand sa aflu si o solutie totodata la urmatoarea problema: pentru deplasarea minorului in strainatate este nevoie de o ... (vezi toată discuția)