sunt f. public în cadrul unui serviciu de ev. a persoanei, care cf. oug 63/2010, am fost pus pe lista de disponibilizaţi;
la expirarea termenului de preaviz, am fost mutat temporar pe un post vacant ( un coleg se afla în concediu de creştere a copilului ) ;
vă rog să-mi spuneţi, în care dintre situaţii mă voi afla la expirarea mutării temporare ( 6 luni ), avînd în vedere ca se întoarce şi colegul aflat in co. la serviciu ?
1. revin la momentul expirării preavizului şi implicit rămîn şomer ;
2. fiind mutat temporar sunt angajatul lor cu drepturi depline şi mi se acordă un nou termen de preaviz,... sau cf. lg 13/2011, îmi păstrez locul de muncă(conducerea nu are nimic împotrivă dar nu cunoaşte modalitatea legală pt. a face acest lucru)
Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici
ART. 98
(1) Raportul de serviciu existent încetează de drept:
h) la data expirării termenului în care a fost ocupată pe perioadă determinată funcţia publică.
Raportul de lucru inceteaza,numai ca ramaneti in evidenta ANFP si in caz de eliberare a unui post puteti fii redistribuit.Din pacate OUG 63/2010 asta a facut ,a distrus Serviciile de Evidenta a Persoanelor iar acum se lamenteaza ca nu au profesionisti.Pai daca au facut restructurari unde nu trebuia...#-o#-o#-o