avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Expirare termen - mutare temporara
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Expirare termen - mutare temporara

sunt f. public în cadrul unui serviciu de ev. a persoanei, care cf. oug 63/2010, am fost pus pe lista de disponibilizaţi;
la expirarea termenului de preaviz, am fost mutat temporar pe un post vacant ( un coleg se afla în concediu de creştere a copilului ) ;
vă rog să-mi spuneţi, în care dintre situaţii mă voi afla la expirarea mutării temporare ( 6 luni ), avînd în vedere ca se întoarce şi colegul aflat in co. la serviciu ?
1. revin la momentul expirării preavizului şi implicit rămîn şomer ;
2. fiind mutat temporar sunt angajatul lor cu drepturi depline şi mi se acordă un nou termen de preaviz,... sau cf. lg 13/2011, îmi păstrez locul de muncă(conducerea nu are nimic împotrivă dar nu cunoaşte modalitatea legală pt. a face acest lucru)
Cel mai recent răspuns: filozoful , utilizator 16:34, 30 Aprilie 2011
Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici

ART. 98
(1) Raportul de serviciu existent încetează de drept:
h) la data expirării termenului în care a fost ocupată pe perioadă determinată funcţia publică.
Raportul de lucru inceteaza,numai ca ramaneti in evidenta ANFP si in caz de eliberare a unui post puteti fii redistribuit.Din pacate OUG 63/2010 asta a facut ,a distrus Serviciile de Evidenta a Persoanelor iar acum se lamenteaza ca nu au profesionisti.Pai daca au facut restructurari unde nu trebuia...#-o#-o#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare pe un post temporar vacant ralucamaria ralucamaria Buna ziua. am o intrebare. sunt functionar public ce ocupa un post temporar vacant. peste o luna titularul postului se intoarce astfel ca eu raman pe afara. in ... (vezi toată discuția)
Redistribuire angajat ContSters203083 ContSters203083 Sunt angajat pe funcţia de referent al unei unitaţi administrativ teritoriale, care In urma aplicarii OUG 63/2010, a fost unul din cei 11 norocoşi ... (vezi toată discuția)
Restructurari politia comunitara IORDANA IORDANA Coform OUG 63/2010 in cadrul Politiei Comunitare va trebui sa ramana un post la 1000 lucuitori, ceea ce ne obliga sa procedam la restructurari(concedieri ... (vezi toată discuția)