avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA TAXI poate angaja o ruda de gradul I ?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA TAXI poate angaja o ruda de gradul I ?

Ca PFA LICENTA TAXI pot lua baiatul sa lucreze cu mine pe masina?bineinteles cu atestat.?el dupa anul de incepator isi poate obtine atestatul de taximetrist ?Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 23:48, 28 Aprilie 2011
PFA-ul nu poate angaja pe nimeni in aceeasi meserie cu cea pentru care ati fost autorizat d-voastra.
Puteti angaja in schimb contabil, mecanic,etc. dar nu alt sofer taxi!
Ultima modificare: Joi, 28 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator
si cum as putea transforma incat sa il pot pune si pe baiatul meu sofer pe masina? pot transforma licenta?
Puteti sa va transformati in Intreprindere Individuala(II) si atunci puteti fie sa angajati terte persoane cu contract individual de munca, sau puteti colobora cu alte PFA-uri sau cu alti intreprinzatori persoane fizice titulari ai unor intreprinderi individuale
am inteles asta se face la registru comertului sau puteti sa ma ajutati dumneavoastra contracost?atat ma intereseaza sa fac in asa fel sa poata intra si baiatul meu cu mine..presupun ceva taxe?licenta ramane aceiasi?
La registrul comertului, de la informare initiala puteti obtine formularele, fluturasul cu informatii si in principiu doamnele va stau la dispozitie cu tot ce este nevoie. Mai mult faceti si o economie in bugetul familiei. Este simplu.
Ce nu stiu este insa ce se intampla cu licenta. Cel mai bine ar fi sa mergeti la Primarie de unde ati luat-o si sa intrebati sau sa vorbiti cu baietii de pe taxi pentru ca multi si-au facut aceste transformari, dar personal nu stiu cum este cu aceasta licenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 4932 am dreptul sa am angajati? adrianr adrianr Buna ziua, In anul 2004 am infiintat un PFA, care prin anul 2008 l-am schimbat in I.I. ca sa pot sa am angajati. In urma cu o luna am un control de la ... (vezi toată discuția)
Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)
Infiintiare pfa aledical aledical Doresc si eu un sfat; sint proaspat somer doresc sa imi deschid un magazin alimentar nu vreau srl , ce ma sfatuiti , pfa sau in indv am scutire de la taxe? ... (vezi toată discuția)