avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate dreptul comertului international - ajutor pentru ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

dreptul comertului international - ajutor pentru referat

buna ziua. cine poate sa ma ajute cu un referat/proiect despre finantarea europeana?multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: shadow4all2000 , utilizator 22:27, 1 Mai 2011
Orice abordare a problematicii proiectelor cu finanţare europeană trebuie să pornească, pe de o parte, de la o profundă înţelegere a spiritului, filosofiei, raţiunii de a fi şi obiectivelor Uniunii Europene, iar pe de altă parte, de la definiţia şi caracteristicile generale ale oricărui program precum şi ale managementului proiectelor.

Puteti vedea modul de abordare a unui astfel de referat accesand link-urile de mai jos:
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Surse de finantare pentru luna ianuarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 06 ianuarie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – ianuarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri neramburasible romeop57 romeop57 Buna, sunt somer si ma intereseaza cum pot obtine fonduri nerambursabile in vederea infiintarii unei afacere ( daca se poate transport marfa intern si ... (vezi toată discuția)
Proceduri legislative inapaulet inapaulet Care este procedura legislativa de infiintare a unei fundatii, asociatii nonguvernamentale pentru a putea obtine fonduri europene? (vezi toată discuția)