avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Comercializare produse cosmetice produse in Anglia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Comercializare produse cosmetice produse in Anglia

Buna ziua. Doresc sa comercializez produse cosmetice produse in Anglia. As dori sa stiu care este procedura de comercializare in Romania, daca este necesar sa anunt Ministerul Sanatarii si ce documente trebuie sa solicit producatorului.
Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 16:51, 29 Aprilie 2011
Ordinul Nr. 291 din 12 februarie 2007 privind aprobarea Procedurii de notificare a produselor cosmetice de uz uman care sunt puse pe piaţă pe teritoriul României.
ART. 2
Înainte de prima plasare pe piaţa Comunităţii Europene, un produs cosmetic se notifică în România, în următoarele condiţii:
a) este fabricat în România;
b) este importat în România din ţări terţe, care nu sunt membre ale Comunităţii Europene, şi informaţiile nu au fost notificate autorităţilor competente din alte state membre ale Comunităţii Europene.

Sursa:
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma fabricarea sapunurilor 100%naturale handmade Valeriano Valeriano Buna seara. Ar putea cineva sa-mi spuna de ce studii (eventual cursuri ) as avea nevoie pentru a deschide o firma de producere si comercializare a sapunurilor ... (vezi toată discuția)
Avize lavanda lavanda as dori sa stiu de ce avize sau autorizatii am nevoie pentru fabricarea sapunurilor handmade. stiu ca legislatia nu face diferenta. va rog sa ma ajutati. ... (vezi toată discuția)
Firma platitoare sau neplatitoare tva pentru import anglia ina09 ina09 Buna ziua. Dorec sa colaborez cu o firma din Anglia, producator de produse cosmetice naturale. Deoarece nu stiu exact daca trebuie sa platesc sau nu TVA-ul ... (vezi toată discuția)