avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire bani BRD
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire bani BRD

Dupa cum stiti, deponentii CEC pentru achizitionarea unui autoturism Dacia inainte de anii '90 au fost despagubiti acum ceva timp. In schimb cei care au mers mai departe pentru masina, transferand banii la BRD au fost uitati... Mi se pare absurd, fara pic de logica. Corect era sa fie despagubita toata lumea. Recent se vehicula ca se va lansa o emisiune de titluri pentru despagubire pe 15 martie.. Insa nu s-a mai auzit nimic. Stie cineva ceva concret despre aceasta situatie? Va multumesc anticipat. Sper ca am nimerit sectiunea potrivita.
Cel mai recent răspuns: adrianaion , utilizator 14:47, 29 Mai 2014
aveti dreptate. pana in prezent nu s-a intreprins niciun demers legislativ pt acea categorie de persoane de care vorbiti dvs.
Am inteles ca cineva in Iasi a dat in judecata statul si a castigat. E in aceeasi situatie ca familia mea, cu banii transferati la Brd. In plus am inteles ca acum in Ianuarie se va face un demers sa se dea banii si la cei care au transferat banii la Brd. Ce-mi sugerati, sa mai astept, sau sa inaintez proces?
legea s-a dat ! mergeti la brd pentru a intocmi dosarul necesar acordarii de despagubire!
SUCCES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg privin despagubirea cetatenilor care si-au transferat banii de la cec la brd pentru autoturisme dacia 1300 sorina_dragota sorina_dragota [u]HG privin despagubirea cetatenilor care si-au transferat banii de la CEC la BRD pentru autoturisme DACIA 1300[/u] stie cineva cand apara sau daca a aparut ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 19/2016 dory58 dory58 Buna ziua, Posesorul a doua librete CEC de economii cu dobanda si castiguri in autoturisme din anul 1991 in valoare de 5000 lei vechi, poate beneficia de ... (vezi toată discuția)
Libret economii florinvw4 florinvw4 Buna ziua, am o intrebare : am un Libret de economii eliberat in 1988, pe care am o suma de bani .Mai este valabil? Va multumesc . (vezi toată discuția)