avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se depune declaratia 200 si pentru venituri din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se depune declaratia 200 si pentru venituri din dobanzile la depozitele bancare?

In anul 2010 am obtinut venituri din dobanzi aferente depozitelor bancare. Am obligatia de a depune si plati impozit prin declaratia 200 (Declaratia de venituri) pana pe 15 mai ?
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 08:02, 30 Aprilie 2011
Pentru aceste venituri nu aveti rubrica in Declaratia 200; poate daca ati fi avut operatiuni de vanzare-cumparare de valuta la termen, pe baza de contract.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul pe venitul global miki3 miki3 Buna ziua, As dori sa stiu mai multe informatii in legatura cu urmatoarea problema: Mama mea este pensionara, are o pensie mica (500 roni) si mai primeste ... (vezi toată discuția)
Doi la suta catre un ong manole silviu manole silviu Buna ziua, in cazul in care asociatul unic al unui SRL doreste sa vireze 2% din impozit catre o organizatie non-profit, ce anume trebuie sa completeze: ... (vezi toată discuția)
Despre declaratia 205 ContSters138151 ContSters138151 O firma cu obiect de activitate \"comert cu amanuntul\"care a desfasurat activitate doar 3 luni in anul 2009 dupa care si-a incetat activitatea a primit o ... (vezi toată discuția)