Buna ziua. Sotia mea termina concediul de crestere a copilului de doi ani pe data de 11 mai. Intre timp , punctul de lucru al societatii unde lucra s-a desfiintat si firma "mama" nu mai are nevoie de serviciile sotiei mele. Contabila firmei i-a sugerat sotiei mele ca incepand cu data de 11 mai sa faca o cerere de concediu fara salar pentru 15 zile(timp in care i se va da preavizul) , dupa care va intra in somaj cu data de 26 mai.
Acum intrebarea mea este daca nu cumva se incalca vreun drept al angajatului cu acest concediu fara salar, in ideia ca se va inregistra cu intrerupere in cartea de munca sau nu va mai putea beneficia de somaj?
Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.
contabila va sfatuit bine.. e singura solutie pentru ca numai exista punctul de lucru si ca atare nu are unde sa se mai duca sa lucreze in perioada de preaviz
Nu vad rostul acelei cereri de CFP ... situatie in care sotia dvs nu va primi salariul ... daca i s-a desfiintat postul, atunci sa-i comunice instiintarea de preaviz si apoi la terminarea preavizului decizia de concediere pentru a depune actele la somaj.
Dreptul la somaj
costa332
buna ,sotia mea este in concediu pt cresterea copilului care se termina peste o luna,poate intra in somaj dupa aceea? intrucat unde lucra sa restrans ... (vezi toată discuția)