avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma este obligata sa decoanteze naveta?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma este obligata sa decoanteze naveta?

am fost mutat de catre firma la un post care este la 10 km de localitatea in care locuiesc eu.ar trebui ca firma sa deconteze macar o parte din cheltuielile privind deplasarea?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:46, 30 Aprilie 2011
nu e obligatoriu.. depinde si de posibilitatile firmei
pai de unde stiu daca are posibilitate sau nu?
daca mai sunt si altii in situatia dvs si li se deconteaza inseamna ca are posibilitati..daca faceti cerere scrisa la care atasati dovada de naveta (abonament, bonuri de benzina sau motorina), bilete autobuz si vi se refuza decontarea inseamna ca nu are posiblitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont transport profesor navetist dumitru suiu dumitru suiu Circul pe ruta Botosani * Vorniceni,cu un autoturism particular atunci cand nu pot circula cu autobuzul si anexez bonuri de benzina la decont ( sunt profesor ... (vezi toată discuția)
Decontare transport - combustibil have have Va rog sa-mi spuneti care sunt criteriile de decontare a transportului, respectiv a combustibilulului in cazul in care fac naveta intre localitatea de ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta misu1972 misu1972 Buna ziua, Revin cu acest subiect deoarece naveta mi-a fost decontata partial si dupa ce am trimis prin avocat o notificare C.A si directorului,acestia au ... (vezi toată discuția)