avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... rele tratamente aplicate minorului in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

rele tratamente aplicate minorului in timpul programului de vizita

Buna ziua.
As dori sa stiu daca astazi, sambata, pot gasi undeva ajutor in sensul ca fetita mea, in timpul programului de vizita si la aducerea de catre tata la domiciliu, a fost bruscata fizic si verbal.
Va multumesc!

Mentionez ca ne aflam in proces de stabilire program vizita minor, iar fetita de 4 ani refuza sa plece cu acesta, iar cand o conving cu greu sa plece, vine traumatizata psihic, plansa, etc.
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 15:17, 30 Aprilie 2011
ar trebui sesizat procurorul si organele statului competente in acest sens(protectia copilului etc)
Multumesc. Din pacate in weekend nu prea gasesti nimic.
Am gasit pe net un numar de la Protectia Copilului (021 9852),am vorbit cu un domn de acolo, si-a notat numele noastre, adresa mea, etc,problema cu care m-am confruntat azi..urmeaza saptamana viitoare sa fac o sesizare scrisa.

As spune ca am avut "ghinion"ca nu ne-a lovit, ca poate astfel puteam face mai multe...offf Doamne!
eu zic c-ati avut noroc ca nu v-a lovit, ca nici daca erati lovita, nu se intampla mare lucru.
tineti legatura cu cei de la autoritate, poate reusiti sa restrangeti programul de vizita al tatalui sau sa aiba loc in prezenta dvs
De ce nu ii faceti o plangere la politie?
Ne aflam in timpul unui proces, urmeaza sa se stabileasca programul de vizita (acest "tata biologic" a cerut luna august, Paste, Craciun, weekenduri de vineri pana sambata, de ziua ei, etc, dar copilul abia pleaca 4 ore - este stabilit prin ordonanta presidentiala acest program temporar).
Am sunat avocatul si mi-a zis ca la politie pot merge daca sunt rele tratamente fizice aplicate, faotul ca m-a tras, imbrancit sau trantit portiera masinii peste picioerele copilului sunt "neinsemnate"..probabil!
Marti merg la Protectia Copilului sa fac o cerere d eincludere intr-un program de consiliere psihologica, voi lua legatura si cu un psiholog pentru evaluare...ideea era ca azi chiar se vedea cum copilul a fost traumatizat..plangea in hohote, abia respira, era necajita ca refuzase sa-i cumpere o inghetata si-i striga sa nu mai vina la ea. Si cu toate astea, maine va trebui sa i-o dau din nou!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul soț nu respecta obligația convenita la divorț de a ... suciu_diana suciu_diana Fostul soț nu respecta obligația convenita la divorț de a prelua copilul 2 weekenduri pe luna. Daca se întâmplă sa îl ia, la insistentele mamei, îl ... (vezi toată discuția)
Recurs ordonanta cristina_12345 cristina_12345 Buna ziua, sunt in proces de divort.Am intentat proces de ordonanta presedentiala pentru stabilire domiciliu copil la mine, pensie alimentara pentru tata si ... (vezi toată discuția)
Doresc un sfat - minor traumatizat ContSters302913 ContSters302913 azi 21 09 2014 a venit fetita de 3 ani jumate de la domiciliul tatalui (fiind zi de vizita),foarte traumatizata daca pot spune sau nu stiu eu cuvintul potrivit ... (vezi toată discuția)