avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea drepturilor de autor ocazionale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea drepturilor de autor ocazionale

In afara salariului, am incheiat cu o societate un contract de cesiune si drepturi de autor pe perioada determinata (ocazional - numai pe luna decembrie 2010), in urma caruia, am obtinut o suma de 5700 RON. Societatea respectiva a virat un impozit de 10% la stat din aceasta suma, eliberandu-mi si o adeverinta.
In aceste conditii eu mai platesc la stat asigurari sociale si somaj, acesta fiind un venit ocazional in afara salariului?
Trebuie sa completez declaratia 200 la administratia financiara si nu stiu nici care este procentul de cheltuieli forfetare, practic nu stiu cum sa o completez. Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
maraV, utilizator

Alte discuții în legătură

Obligatii financiare la conventii civile de prestari servicii vica mircea vica mircea Va rog sa-mi precizati : 1. Care sunt obligatii financiare obligatorii in cazul conventiilor cps (impozit, CAS, somaj, pensie, etc ) ; 2. Ce procent se ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun de catre fostii agenti de asigurare? lisa-monica lisa-monica Anul trecut am fost agent de asigurare pentru cateva luni. La Administratia Financiara am depus declaratia 020 si la inceputul activitatii si la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Doi la suta din impozit faraC130 faraC130 Buna ziua Stiu ca pot directiona doi la suta din impozitul pe venit catre anumite societati non profit sau alte categorii. Am citit mai multe si pe net si pe ... (vezi toată discuția)