avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Ce declaratii se depun de catre fostii agenti de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Ce declaratii se depun de catre fostii agenti de asigurare?

Anul trecut am fost agent de asigurare pentru cateva luni. La Administratia Financiara am depus declaratia 020 si la inceputul activitatii si la sfarsitul acesteia. Ce declaratii mai trebuie sa depun si pana cand trebuie sa platesc impozitul pe venit pentru anul trecut?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Arpen Solution , Contabil 16:05, 15 Februarie 2010
*mai trebuie depusa declaratia 200 privind venitul veniturile realizate pentru anul 2009; aceasta declaratie trebuie insotita de o adeverinta emisa de societatea de asigurare/brokeraj privind venitul realizat si ce impozit s-a virat( de obicei procentul este de 10%, urmand sa se faca regularizarea pentru ceilalti 6% dupa ce depuneti declaratia 200)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite greek_do greek_do Va rog precizati-mi cu ce procent se calculeaza impozitul pentru ca am venituri din doua surse, un salariu de bugetar la care se opreste 16%, si un venit din ... (vezi toată discuția)
Contract de agent de asigurari. ce trebuie sa depun si cand. robertmihairadu robertmihairadu Va salut. Am si eu o nelamurire: am un contract de agent de asigurari cu o anumita firma de asigurare. Dupa cum stiu, impozitul integral se opreste la sursa. ... (vezi toată discuția)