avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozite
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozite

Va rog precizati-mi cu ce procent se calculeaza impozitul pentru ca am venituri din doua surse, un salariu de bugetar la care se opreste 16%, si un venit din procente de la o sociatate de asigurari unde am fost impozitata cu 10% trebuie sa fac regularizare la fisc? si care e procentul pentru venitul din societatea de asigurari?
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:09, 14 Iulie 2008
Trebuie sa depuneti declaratia 200 - declaratie privind veniturile realizate - in aceasta completati veniturile din asigurari, calculati si virati diferenta de impozit de 6%.
greek_do a scris:

Va rog precizati-mi cu ce procent se calculeaza impozitul pentru ca am venituri din doua surse, un salariu de bugetar la care se opreste 16%, si un venit din procente de la o sociatate de asigurari unde am fost impozitata cu 10% trebuie sa fac regularizare la fisc? si care e procentul pentru venitul din societatea de asigurari?

Impozitul pe venit este in cuantum de 16%. Regularizarea diferentei ca fiind de plata o fac cei de la finante. Ei trimit acasa prin posta instiintare de plata. Despre ce an vorbim? 2007 sau 2008? este un aspect pe care nu l-ati precizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 16% conventie civila medic aurora_c aurora_c Buna ziua, sunt medic si am incheiat o conventie civila de prestari servicii cu o clinica . Angajatorul mi-a retinut urmatoarele contributii: CAS 10,5% din ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun de catre fostii agenti de asigurare? lisa-monica lisa-monica Anul trecut am fost agent de asigurare pentru cateva luni. La Administratia Financiara am depus declaratia 020 si la inceputul activitatii si la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Declaratie de venit anoemidalma anoemidalma V-as fi recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu opinii in legatura cu declaratia de venit la finante. Din martie 2009 colaborez cu o firma de vanzari ... (vezi toată discuția)