avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cosul de fum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cosul de fum

am o problema...casa mea e mult mai mica decat casa vecinului.ma incalzesc cu lemne,iar fumul mereu merge inspre casa lui,deoarece cosul e destul de jos daca e mica casa.ma tot ameninta ca imi darama hornul si cheama politia daca mai merge fumul la el.ce pot sa fac?....sau ce imi poate face el?
Cel mai recent răspuns: ContSters200573 , utilizator 14:33, 1 Mai 2011
Dar cand bate vantul dinspre el nu vine si fumul lui la d-vstra.
ASTA E NU POTI SA CONTROLEZI DIRECTIA VANTULUI.
Cum sa va darame cosul ce e pe proprietatea lui.
Daca face asta incalca o proprietate.
Dupa aceia il da-ti dumneavoastra in judecata si cereti si daune.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
Bossde_Boss, utilizator
Daca aveti posibilitatea (material si fizic) nu ar fi rau sa inaltati putin cosul sa fie macar la inaltimea casei lui. Astfel nu vor mai fi probleme si ramineti si in bune relatii cu vecinul. Banuiesc ca e diferenta mare de inaltime dar merita efortul.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
ContSters200573, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Horn necorespunzator la casa felisana felisana Eu locuiesc la casa. Aceasta are 1 etaj, intrarile fiind separate pentru parte si etaj. Eu locuiesc la etaj. Iar cel ce sta jos, care imi este frate, are ... (vezi toată discuția)
Fumul de la hornul vecinului mă intoxică. căi de atac? AdrianPietraru1982 AdrianPietraru1982 Bună ziua! Aș dori să mă ajutați, dacă se poate, cu niște sfaturi în legătură cu următoarea problemă: Locuiesc la casă. În urmă cu doi ... (vezi toată discuția)
Înălțimea hornului nagysilvia nagysilvia Bună ziua. M-ar interesa dacă este vreo lege prin care vecinul meu să mă oblige să înalț hornul. Precizez că,casele sunt construite spate la spate,au ... (vezi toată discuția)