avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... LOGARE
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

LOGARE

DE ce nu ma mai pot loga de pe mobil?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 15:11, 2 Mai 2011
Motive ar fi 2.

Daca accesati m.avocatnet.ro, acolo nu este posibila deocamdata logarea in cont, ci doar parcurgerea articolelor si comentariilor.

Daca accesati forumul de pe mobil, e posibil sa aveti o problema cu platforma software pe care o foloseste mobilul dvs. In variantele de smartphone logarea functioneaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autentificare forum de pe mobil cyan cyan Cand accesez de pe mobil forumul nu ma pot autentifica, nu apare casuta de autentificare si astfel nu se poate raspunde in topic. Este o problema a site-ului, ... (vezi toată discuția)
Putem scrie pe forum de pe telefonul mobil? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am reusit sa ma loghez ca sa pot sa scriu pe forum de pe telefonul mobil. Exista aceasta posibilitate sau nu? Stie cineva? Un amic mi-a spus ca este prea ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)