avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instiintare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instiintare

Pe data de 13 Aprilie 2011 am avut recursul si solutia a fost casare si trimitere spre rejudecare la instanta de fond. Eu cum o sa fiu instiintat de urmatoarea rejudecare ? O sa primesc citatie sau cum altfel ? V a multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:14, 1 Mai 2011
In acest caz o sa primiti citatie la domiciliul ales.
Este bine sa verificati situatia dosarului si pe portalul :
[ link extern ] /
Va multumesc pentru informatie. Deci sa inteleg ca trebuie sa astept citatia. E posibil sa vina la rejudecare cu anumite obiective .... de care sa se tina cont ?
În conflictele (de muncă) de drepturi, conform art.81 alin.2 din Legea nr.168/1999, casarea cu trimitere spre rejudecare (judecare) se poate dispune numai în ipotezele limitativ prevăzute în acest text:
a) soluţionarea cauzei de instanţa de fond s-a făcut cu încălcarea prevederilor legale referitoare la competenţă;
b) judecarea în fond a avut loc în lipsa părţii care nu a fost legal citată.
Potrivit art.311 C.proc.civ., hotărârea casată nu are nici o putere, iar actele de executare sau de asigurare făcute în puterea unei asemenea hotărâri sunt desfiinţate de drept, dacă instanţa de recurs nu dispune altfel .
Casarea lasă fără nicio putere hotărârea casată, în tot sau în parte, după cum s-a dispus casarea totală sau parţială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie concediere, rejudecare ctynn ctynn Care sunt motivele rejudecarii in cazul litigiilor de munca? (vezi toată discuția)
R.i.l. prin care i.c.c.j. se pronunta : in recurs se va evoca fondul. nimar nimar Buna ziua, Intr-un litigiu de munca s-a pierdut judecata in Fond, s-a facut Recurs de contestator. Recursul a fost respins ca nefondat fara a se mai evoca ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna casarea unei decizii? d_dddd d_dddd imi poate spune cineva ce inseamna casarea unei decizi?:\"> (vezi toată discuția)