avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Lozinci la moda
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Lozinci la moda

Traieasca si infloreasca Marea Criza Nationala !

Traieasca 1 Mai ziua interntionala a somererilor !

Traieasca pe paine si apa !
BogdanLupu a scris:

"Banii n-aducE fericirea"

Continuarea...

1 .- " Dar numarul lor..Da "
2. - "Soarele rasare...Iliescu apare":(

BogdanLupu a scris:

nu am prins asa ceva,

am prins:

Huoooooo ho-tii, ho-tii
Vrem sa muncim, nu sa murim

:tooth:

Da, pe acestea au inceput sa le scandeze dupa ce ..s-au prins ca s-a furat la greu.
Dar uitati cel mai tare slogan electoral, al unui candidat croat.Cata sinceritate :D

"Totul pentru mine, nimic pentru tine",

Cica el a ales sa nu mai promita marea cu sarea, ci sa spuna exact cum vor sta lucrurile daca va fi ales.
:hm:
Lipseste continutul si forma ,

La negativ se face reforma .
Din vremuri apuse :
„Da-mi, taticule si mie/O lopata si-o mistrie/Sa ma duc pe santier/Sa ma fac brigadier”
„Iu-iu-iu tractorul ara/Iu-iu-iu porumb, secara/Facem colective-n tara/Toti chiaburii ca sa piara”.
[/i
„N-avem paine, n-avem sare/Las’ c-avem Canal la Mare!/Sa se plimbe cu barcuta/Ceausescu si Lenuta”

„Avem paine, avem sare/Avem si Canal la Mare/Sa se plimbe cu vaporul/Ceausescu si Poporul”.
„I.... nu ceda/muncitorii toti te vrea”,

„I.... sa fii tare, cum a fost Stefan cel Mare”,
„I...nu ceda/tara te va apara!”

Si mai ..actuale sau inca actuale :

“Noi avem doar toale rupte/Voi sunteti in Top 300”

si una de prin alte parti ale Europei...

„Imperialist american/cade-ti-ar bomba in ocean!”

B-)
Azi la CEC un leu depui ,
Maine el va scoate pui !

Si :
Ban economisit ,
Somn linistit !

Ultima are si videoclip ....
[ link extern ]

A urmat apoi :
Dormi linistit !
FNI lucreaza pentru tine .

:yawn::weg:

Alte discuții în legătură

,,forumistii au talent " ContSters181996 ContSters181996 Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame\", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa ... (vezi toată discuția)
Aveti cuvantul! stelarman stelarman Pentru ca topicul \"Tuturor... pe rand\" a fost inchis din motive inca necunoscute mie, cu voia moderatorilor, pe care continui sa-i respect, creez acest topic ... (vezi toată discuția)
Maine e 1 aprilie! aveti in ’’sertar’’ vreo pacaleala memorabila? ContSters196669 ContSters196669 De multi ani sunt in garda de 1 aprilie, pentru ca in 1998 am fost pacalita profesionist. Eram nou angajate (doar de 3 saptamani) eu si inca 2 colege, iar ... (vezi toată discuția)