avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa terminarea CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa terminarea CCC

buna seara, sotia mea termina concediul pt ingrijirea copilului in 6 iunie iar firma la care a lucrat anterior nu o mai poate reincadra,prin urmare as dori sa stiu care este termenul pt depunerea actelor de somaj si care sunt acelea? multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:04, 3 Mai 2011
1. Daca le depuneti in termen de 10 zile de la data concedierii veti primi indemnizatie de somaj de la acea data.
2. Daca le depuneti mai tarziu (dar nu mai tarziu de 12 luni) veti primi indemnizatie de somaj de la data depunerii actelor la Agentia de Somaj. Perioad de somaj va fi aceeasi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termin ccc si vreau sa beneficiez de indemnizatie de somaj daniela_laura daniela_laura va rog, vreau un rasp. urgent!: :( termin condediul de crestere a copilului de 2 ani si firma unde am lucrat s-a inchis si as vrea sa stiu ce acte imi sun ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj lavinia82 lavinia82 pe 17.11 am primit decizia de incetare a contractului individual de munca conform prevederilor art.65-1 din codul muncii, cat timp am la dispozitie sa depun ... (vezi toată discuția)
Acte dosar somaj tomamonica tomamonica buna ziua , as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru a depune dosarul de somaj , avand dispozitia facuta. multumesc. (vezi toată discuția)