avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită proprire
Discuție deschisă în Executare silită

proprire

buna seara,
am complectat o adeverinta de girant pentru un coleg de serviciu, fara sa semnez in fata asociatiei care i a acordat creditul. dupa cateva luni ,firma la care lucrez a primit o adresa prin care se solicita efectuarea propririi in baza acelei adeverinte si s au efectuat retinerile.
de asemenea mentionez ca pe acea adeverinta era trecut ca constituie titlu executoriu si ca societatea la care sunt angajat imi cerifica semnatura.
va rog sa mi spuneti daca este legala aceasta retinere care s a efectuat doar in baza acelei adresei fara sa existe un titlu executoriu conform CPC si daca SC are dreptul sa certifice semnatura angajatilor.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 21:17, 1 Mai 2011
dominick a scris:

mentionez ca pe acea adeverinta era trecut ca constituie titlu executoriu si ca societatea la care sunt angajat imi cerifica semnatura.

Mentiunile dvs sunt edificatoare ca retinerea este perfect legala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere din salariu vasiledumitru vasiledumitru am un credit cu giranti, la care nu am mai avut posibilitatea sa platesc ultimele 3 rate. Am primit la firma unde sunt angajat o notificare prin care se ... (vezi toată discuția)
Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)
Retinere salar stefiflavia stefiflavia va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea ... (vezi toată discuția)