avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzarea catre revanzatori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzarea catre revanzatori

sunt administrator al unui srl, desfasor activitater de comert cu amanuntul intr-un punct de lucru, intrebarea este ce cod caen sau ce documente mai trebuie sa completez pentru a vinde produse catre revanzatori.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 22:11, 1 Mai 2011
Emiteti factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen obiecte handmade pentru srl Cosmina7000 Cosmina7000 Buna ziua, Am deja o firma al carui obiect principal de activitate in aceste moment este: 4711 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Factura cu chitanta??? Marianpruna91 Marianpruna91 Buna ziua!Am deschis un pfa si am o intrebare legata de facturare si chitante! Am codurile Caen 5914;4791;9511;9002;6209: Problema mea este la codul ... (vezi toată discuția)