avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Factura cu chitanta???
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Factura cu chitanta???

Buna ziua!Am deschis un pfa si am o intrebare legata de facturare si chitante!
Am codurile Caen 5914;4791;9511;9002;6209: Problema mea este la codul "4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet."Practic eu am vandut un produs pe "olx sau okazie" si clientul este din orasul de unde sunt si stabilesc sa ii duc produsul direct acasa.Este corect daca ii intocmesc FACTURA CU CHITANTA???
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:06, 24 Aprilie 2017
Banii trebuie sa va vina prin contul bancar ca sa dati factura si atat. Altfel factura si bon fiscal. In niciun caz chitanta.
Dar eu desfasor activitatea la tert.Nu ma desfasor la punct de lucru...
Pai da, pentru ca cei care ar trebui sa va livreze produsele sunt cei de la firma de curierat. Acum ca vreti sa ghidonati dumneavoastra treaba, asta e altceva. In codul caen respectiv numai asta este admis.
Ultima modificare: Luni, 24 Aprilie 2017
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa comert online, caen 4791 Maxdim Maxdim Buna ziua, . Va deranjez cu cateva nelamuriri, in cazul comertului online desfasurat ca PFA cu cod Caen 4791- Comert cu amanuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa adda1592 adda1592 Buna ziua, am un PFA cod caen 4791. Am urmatoarele intrebari : 1 - e necesara emiterea facturi pentru orice comanda? ce documente inregistrez in ... (vezi toată discuția)
Intermediere sau casa de comenzi? g.neacsa g.neacsa cumparand un anumit produs dintr-un en-gros(ma rog cash & carry) cu factura si chitanta si il revand cu livrare la domiciliu persoanelor fizice,se numeste ... (vezi toată discuția)