avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod CAEN pentru producere si vanzare cadouri ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod CAEN pentru producere si vanzare cadouri personalizate

Buna ziua. In prezent am un SRLcu CAEN 4782-comert cu amanuntul al textilelor prin standuri si piete.Va rog sa imi spuneti, ce coduri CAEN trebuie pt a putea realiza cadouri personalizate cu fotografii-cani, tricouri , brelocuri etc si pentru a le putea vinde atat in magazin propriu cat si in alte magazine, piete sau pe internet.Pe internet as dorii sa le vand atat pe site propriu cat si pe site-uri cu cupoane de reduceri.Daca doar le cumpar de la altcineva si le vand mai departe? Deasemeni ce CAEN trebuie pentru fotografii si inregistrari video la diverse evenimente.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 22:06, 1 Mai 2011
La registrul comertului gasiti un cod CAEN detaliat, asta in cazul in care nu aveti de unde-l lua din alta parte si studiati in detaliu codurile care va intereseaza.
Ultima modificare: Duminică, 1 Mai 2011
ContSters202274, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen comert stradal emilpan emilpan Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu niste coduri caen pentru comertul stradal cu artizanat (magneti, brelocuri, etc.) Va multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Comercializare produse finite - caen potrivit...? romila celina romila celina Incurajata de raspunsurile pe care le-am primit pana acum,revin cu cateva intrebari depre I.i. .Ca obiect principal de activitate am ales1413 ( cod CAEN) ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen magazin sh elaorlea elaorlea Am o Intreprindere Individuala cu cod CAEN 4779 Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine si am un magazin second hand. As vrea sa merg ... (vezi toată discuția)