avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deschidere succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deschidere succesiune

doresc sa dezbat o mostenire la care mai trebuie sa vina fratele meu si sotia tatalui meu.noi,fratii dorim aceasta dezbatere dar sotia tatalui nu.cum se face deschiderea succesiunii la notar?ce acte ne trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: loredana69 , utilizator 10:05, 2 Mai 2011
daca sotia tatalui nu doreste sa dezbata succesiunea, nu aveti ce face la notar. va adresati direct instantei de judecata
Care este motivul pentru care sotia tatalui nu doreste dezbaterea succesiunii?
Poate este dezinteresata sa beneficieze de cota parte masa succesorala ,dar intelege sa cedeze cota sa - in favoarea altui mostenitor
motivul este ca nu doreste sa plece din casa parintilor mei(avind doar 12,5%)noi,adica cei doi frati dupa dezbatere dorim sa vindem aceasta casa,iar ea ne face doar necazuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbaterea succesiunii marinica71 marinica71 daca la dezbaterea unei mosteniri vin eu ,fretele meu si tatal meu(mama fiind decedata)pot cumpara partea tatalui meu? sau e deajuns ca sa renunte la ... (vezi toată discuția)
Succesiune cristinicaz cristinicaz socrul meu a decedat recent.au rămas un apartament si o casa la tara.Exista o soție și doi copii.ce drepturi are fiecare la moștenire? Pot copiii sa ii ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii giulia84 giulia84 Buna ziua,acum 6 ani a murit tatal meu si nu am avut cum sa dezbatem mostenirea in 6 luni,suntem 4 copii majori la parinti iar mama in viata,acum am hoatarat ... (vezi toată discuția)