avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA Contabilitate

Poate un functionar public sa deschida un PFA cu activiate de contabilitate in conditiile cand acesta este absolvent al invatamantului universitar studii economice , si nu este incadrat ca FP in domeniul absolvit,iar noua lege a contabilitatii permite deschiderea unui PFA, dar nu este clar daca si pentru functionarii publici. va multumesc

Alte discuții în legătură

Transformarea postului adyshor adyshor cf ordinului prezidential 1932 din 18.12.2009, eu fiind functionar public incadrat pe o functie cu studii medii, beneficiez de promovare. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Avansarea in funcþia publicã pe baza diplomei de studii superioare cozma2000 cozma2000 Sunt funcţionar public (referent gradul 3, treapta II-a) in cadrul unei primarii in funcţia de agent fiscal. La data angajării (iulie 2007) fisa ... (vezi toată discuția)
Subventii angajare absolventi BrMihaela BrMihaela Buna seara, As dori o informatie cu privire la acest subiect. Vara trecuta am absolvit facultatea de turism la zi, iar in prezent sunt la ... (vezi toată discuția)