avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata orelor suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata orelor suplimentare

Buna ziua A-si dori sa aflu cum se platesc orele de zi lucrate in wikend si orele de noape si daca exista ore suplimentare la ore suplimentare?
Cel mai recent răspuns: marian0909 , utilizator 10:02, 2 Mai 2011
Orele de noapte se platesc 25% in plus fata de o ora normala, daca indeplinesc conditiile de a fi ore de noapte.
Orele de week-end depinde foarte mult cum aveti prins in regulamentul intern deoarece conform CCMUNN 2007-2010, erau 100% peste ora normala, iar codul muncii spune 75%.
Ore suplimentare la ore suplimentare, nu inteleg ce vreti sa spuneti, deoarece exista numai ore suplimentare.
Ultima modificare: Luni, 2 Mai 2011
Popa Adrian, Contabil
Va Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul ore suplimentare xandi8207 xandi8207 Buna ziua. Am si eu nevoie sa imi explice cineva cum se calculeaza orele suplimentare in urmatoarea situatie: - contract individual de munca 8 ore pe zi 5 ... (vezi toată discuția)
Programul de munca inegal? oanacatalina oanacatalina In cadrul unei unitati hoteliere, in care se lucreaza si noaptea, dar si in ture de 12 ore, trebuie prevazut un program de lucru inegal, atat in contractul ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Sunt un pic c-am nedumerita ca sa zic asa. la orele de noapte lucrate intr-o zi de sambata, daca societatea nu plateste ore suplimentare cum se ... (vezi toată discuția)