avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă moartea lui OSAMA bin LADEN ,sa ne bucuram?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

moartea lui OSAMA bin LADEN ,sa ne bucuram?

M-am gandit sa las toate problemele mele deoparte si sa initiez si un alt gen de discutie.Sa ne relaxam.Credeti ca sustinatorii lui Osama vor razbuna moartea lui?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 13:11, 23 Mai 2011
Interventie moderator

BODEALEX,
Va rog, nu mai folositi majuscule pentru intreg cuprinsul mesajelor – pe langa faptul ca incalcati pct 1.2 din regulamentul de postare e mai dificil la citit.

Multumesc pemtru intelegere.
Pe Fox News scrie : President Obama is dead???
Buna seara

Nu cred ca Osama este mort ci mai degraba ca aceasta stire este mai mult sau mai putin legata de razboiul din Libia.Oricum tot balamucul asta cu tarile arabe este strins legat de prezenta criza.:P
Pana acuma am auzit trei variante cu privire lka impuscarea lui Osama bin Laden .
1. Bin Laden i-a primit cu arma pe cei care l-au atacat si a murit in lupta .
2.I-a primit cu arma , dar s-a ascuns in spatele unei sotii , dar degeaba si asa a fost impuscat .
3. Osama bin Laden nu s-a atins de nicio arma . Un glont a primit in cap si altul in piept .
Cu privire la ultima varianta ,in mod logic , se pune intrebarea ,de ce nu a fost arestat ?
Referitor la martorii oculari la impuscare ni s-a adusa la cunostiinta doua variante :
Consiliul de Siguranta Nationala al SUA a privit live timp de 40 de minute operatiunea .In a doua varianta Consiliul a vazut doar aterizarea si decolarea helicopterelor , nu a vazut ce s-a intamplat intre timp .

Casa Alba a comunicat ca exista fotografii despre cadavrul lui bin Laden.Peste cateva zile presedintele Obama a comunicat ,ca fotografiile nu vor fi date publicitatii.

Cu zmerenie indraznesc sa pun niste intrebari : in "noua ordine mondiala " cine are dreptul sa declara despre cineva ca este terorist ? Care sunt criteriile pe baza carora cineva devine terorist si cine le-a stabilit acestea ? Cine are dreptul sa ordone omorarea "tintita " unei persoane in oricare parte a lumii ?
Ar mai fi , dar ma limitez doar la atatea .

.

Sa luptam cu munitia iubirii....
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un alt mod de a face politica POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE [b]Umor negru la scară mondială ![/b] Zambiti, va rog! Traducerea in romana este ingrosata. Textul poate fi o satira naucitoare la adresa drepturilor si ... (vezi toată discuția)
Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)