avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor inmormantare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor inmormantare

beneficiaza de ajutor de deces nepotul batranului decedat(95 ani)- avand act de intretinere pt bunicul sau
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:22, 2 Mai 2011
Ajutorul de inmormantare se da pentru decedat. Pastrati toate facturile si bonurile pentru tot ce ati cheltuit. Mergeti la casa de pensii din localitatea de domiciliu a decedatului si va spune acolo ce acte va trebuie.
Nepotul lucreaza,dar de la serviciu i s-a spus ca este (ruda grad 2 fiind bunic).dar totusi avea act de intretinere,ii avea grija batranului
daca vb de ajutorul dat de primarie pt pensionari e una, ajutor de la dvs de la serviciu e alta.
de ajutorul de la primarie beneficiaza oricine care face dovada ca l-a inmormantat. e in cuantum de 2022 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vă salut! am nevoie de un sfat! am fost sunat astazi de persoana ... Mario1980 Mario1980 Vă salut! Am nevoie de un sfat! Am fost sunat astazi de persoana care avea grija de o rudă indepartată sa-mi spună ca a decedat, asta in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Ajutor de inmormantare persoana fara familie apropiata si fara venit crisluc crisluc Buna ziua, as dori sa aflu daca se acorda ajutor de inmormantare pentru un sarman decedat in spital (dus cu salvarea chemata de primaria satului). Acest sarman ... (vezi toată discuția)
Deces proprietar fara mostenitori florina9 florina9 Buna ziua! Va rog dati-mi o solutie legala pt urmatoarea situatie. Am ingrijit o batranica timp de 15 ani fara sa se puna problema unor acte pt garsoniera pe ... (vezi toată discuția)