avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Secretar comuna cu delegatie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Secretar comuna cu delegatie

La 1 iunie 2010 secretarul primariei unde lucrez a iesit la pensie.Functia de secretar de comuna a fost data prin delegatie pe 6 luni unei alte persoane.In noiembrie 2010 s-a organizat concurs pentru postul de secretar,dar postul nu a fost ocupat de nimeni . De la 1 decembrie 2010 am fost numit eu ca secretar comuna cu delegatie prin dispozitia primarului.La sfarsitul lunii martie s-a organizat iar concurs pentru postul de secretar,dar iarasi nu a fost ocupat de nimeni postul .Am primit avizul de la ANFP pentru acest post pana la 30 iunie .Mai pot ocupa postul de secretar prin delegatie si dupa 30 iunie si in ce conditii. Ce trebuie sa fac?
daca pe 30 iunie se organizeaza concurs, si postul ramane in continuare vacant, il puteti ocupa iar prin delegatie. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organigrama si statul de functii - administratie publica mihaita10 mihaita10 Buna ziua, 1) Am fost functionar public, incadrat inspector la biroul resurse umane, mi- am dat demisia din functionar public, am dat concurs pe un post ... (vezi toată discuția)
Demisie secretar comuna functionarash functionarash care este procedura demisiei unui secretar de comuna, mai detaliat? (vezi toată discuția)
Secretar comuna cosminic cosminic in cazul in care la concursul ptr ocuparea functiei de secretar cumuna niciun cuncurent nu a fost admis cand se va mai scoate postul la concurs si de catre ... (vezi toată discuția)