cat timp dureaza o intabulare pentru o casa cu gradina?am platit topograful de 2 ani si inca nu am nici un rezultat.va rog frumos sa imi spuneti ce e de facut in acest caz!!!va multumesc!
Efectiv, ce a facut pana acum respectivul topograf? Este acreditat de catre O.C.P.I de care apartineti, l-ati verificat daca are legitimatia in vigoare?
Nu in ultimul rand, v-a facut masuratorile, conform Regulamentului (ordin 634), pt.documentatia necesara si coroborarea lor cu ortofotoplan. ?
Dupa efectuarea masuratorilor,cu documentatia impreuna cu actele de proprietate, cu extras C.f se inainteaza la Biroul de cadastru de care apartineti care v-a inregistra cererea de inaintare a dosarului , va fi verificat, cadastral si in termen de 21 zile, dupa cum a spus si Seth, daca nu exista vreun raport de completare(care ar insemna ceva acte, ceva neconcordante, ) se duce respectivul expert sa ridice intabularea.Aceasta se poate executa si rapid ,platind taxa de 4 ori+taxa obisnuita.
Cam aceasta ar fi procedura.Aveti vreo chitanta de la respectivul? Daca da, il reclamati la OCPI de care apartine, dar mai inainte incercati amiabil.
Succes!!!!!
asa termen nu am auzit pt realizarea unui cadastru. faceti sesizare scrisa impotriva expertului. il puteti da in judecata ca sa va recuperati banii. si in paralel angajati alt expert sa efectueze cadastrul si apoi sa intabulati imobilul.
Eu am intalnit astfel de caz.Cadastristul era incompetent si a gresit de 3 ori,refacand documentatia in mod repetat.Interesati-va daca este autorizat. In caz ca are autorizatie ,trebuie schimbat iar in caz contrar plangere penala.