avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare

cat timp dureaza o intabulare pentru o casa cu gradina?am platit topograful de 2 ani si inca nu am nici un rezultat.va rog frumos sa imi spuneti ce e de facut in acest caz!!!va multumesc!
armita a scris (insa intr-un topic nou pe care-l voi sterge) :(
va multumesc mult pentru raspunsuri,precizez ca nu am primit nici o chitanta,da m-am interesat la cadastru este inginer topograf,astazi am luat legatura cu respectivul dar fara nici un rezultat,iarasi a spus ca...pe vineri.deja m-am saturat de amagirile lui,de 2 ani dupa cum v-am spus nu am mai avut ocazia sa ne vedem pentru ca nu raspundea la telefon sau daca raspundea spunea ca e plecat in delegatie si urma sa ma sune la intoarcere ceea ce nu se mai intampla.la masurat ,da,a fost in aprilie 2009 si de atunci doar prin telefon.va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertul nu vrea sa mai discute bukinst bukinst In vederea intabularii unui imobil curti constructii s-a apelat la serviciile unui expert cadastru pentru a efectua documentatia cadastrala urmand ca tot el sa ... (vezi toată discuția)
Deplasarea coordonatelor imobilului intr-un dosar de granituire adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-a efectuat un raport de expertiza in specialitatea topografie, iar expertul a sustinut ca imobilul meu ... (vezi toată discuția)
Schimbarea coordonatelor in ortofotoplan intr-un caz de granituire adi8165 adi8165 Buna ziua Am un dosar de granituire in care s-a efectuat un raport de expertiza in specialitatea topografie, iar expertul a sustinut ca imobilul meu ... (vezi toată discuția)