avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

sotia mea a depus dosarul la primarie pt acest drept. problema este ca ea a lucrat ca madic rezident din 01.05.2007 iar copilul s/a nascut pe 19.04.2008, asa ca nu avem cele 12 luni complete de cotizare. in perioada 01.05.2005-30.04.2007, sotia mea a efectuat 4 semestre ca medic rezident intr-un centru universitar din franta, stagii recunoscute de ministerul sanatatii. in lege, la articolul 2 se spune ceva despre stagii in tarile in cu care romania are acorduri interguvernamentale. ne poate ajuta cineva cu un sfat? perioada 01.05.2007-19.04.2008 este indeajuns pentru a benficia de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: Leonard Pescaru , 20:14, 30 Iunie 2008
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil herutza herutza Daca am absolvit o facultate,pot beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului de pana la 2 ani?????Mentionez ca facultatea a fost absolvita in toamna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copilului in varsta de pina la 2 ani b66dul b66dul Doresc mai multe informatii legate de acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului in varsta de pina la 2 ani: O salariata la o societate comerciala are ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere a copilului andreeastan andreeastan se poate plati retroactiv contributia salariala sau cea pt sanatate astfel incat dupa 12 luni achitate sa pot beneficia de bani pt cresterea copilului?(p 2010 ... (vezi toată discuția)