avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legal sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legal sau nu?

am inceput sa lucrez la un magazin in martie...in 11 aprilie patronul imi spune ca mi-a facut cim-ul...nu am semnat nimic si nici vizita medicala nu mi-am facut-o.de 2 saptamani i-am spus ca plec.nu am facut nimic scris dar mi-a spus ca trebuie sa stau in preaviz.nu am vrut,am mai stat doar pana joi si acum refuza sa ma plateasca din cauza ca nu am vrut sa stau.daca nu am semnat nimic asta inseamna ca nu avea dreptul sa ma tina in preaviz si am lucrat la negru,nu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 3 Mai 2011
nu avea dreptul să vă țină în preaviz!
Daca nu ati semnat niciun c.i.m., atunci nici in preaviz nu avea dreptul sa va tina ...intr-adevar, se pare ca ati muncit la negru daca nu ati semnat un c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia jesse25 jesse25 Buna ziua! Am si eu o problema ...contractul de munca pe care l-am semnat a fost pe perioada determinata 1.11.2011-1.02.1012 de atunci eu nu am semnat ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Demisie aprobata fara plata salariului iraira iraira Mi-am dat demisia dupa ce am dat un preaviz de 2 saptamani de la magazinul unde am lucrat ca vanzatoare pe un salariu de 650 net fara zile libere fara zile de ... (vezi toată discuția)