avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul incalzire conform noului repartitor instalat la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul incalzire conform noului repartitor instalat la subsol

Buna seara,
Doresc sa va solicit o lamurire cu previre la calcul consumului individual pentru caldura facut de firma I...
Am solicitat administratorului sa cheme pe cineva sa ne explice metoda de calcul dar in zadar, am transmis si un e-mail la firma sus mentionata - tot fara sorti de izbanda.
Vreau sa mentionez ca la subsol s-a montat un repartitor pentru consumul generat de tevile verticale si in urma acestui repartitor am ajuns sa platesc mai multe unitati consumate pentru partile comune decat consum eu cu incalzirea repartizata conform repartitoarelor din apartament.
Exemplu:Eu pe luna precedenta am consumat 66.55 unitati in apartament si pentru partile de la subsol am de plata 126 de unitati.
Totodata mai platim si parti comune 1.63%.
Ceea ce mi s-a parut suspect este ca ptr. 380 de unitati am de plata 98.83 si
pentru 191 de unitati am de plata 60.22.
Daca am face si regula de 3 simpla tot nu iese nimic.
Se poate observa valoarea consumul de unitati este dublu si calculul valoric ?.......
Cu deosebita stima,
Neli Nenciu
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:25, 2 Mai 2011
Accesati sectiuneea asociatii de proprietari unde veti afla multe raspunsuri la intrebarile dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldura parti comune marinica71 marinica71 am primit factura la intretinere pe noiembrie.eu am ct de apartament dar am constatat ca in factura de la intretinere apar ca plata si tevile de la sist ... (vezi toată discuția)
Calcul energie termica pentru apartamentele debransate dela sistemul centralizat marius61 marius61 Cum se calculeaza pentru un apartament debransat dela sistemul centralizat cota de energie termica si in ce lege este prevazuta calcularea. Mentionez, pe ... (vezi toată discuția)
Plata pierderilor de caldura atomis atomis Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe ... (vezi toată discuția)