avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notar

buna ziua,sunt strain apatrid(fara cetatenie) ,am nevoie sa fac un contract de comodat sau luare in spatiu unde stau la un notar public,imi trebuie pentru prelungire permis de sedere,am fost la un notar cu proprietarul casei(socrul) dar notar nu a vrut sa faca contract ca nu e sigur daca am voie ca un apatrid strain sa am contract de comodat ???am fost surprins ,adica eu am vazut in lege care spune apatrizi rezidenti au voie sa cumpere case in romania dar un banal contract nu pot?pana acum aveam contract de inchiriere la alta adresa..ce sa fac? este legal ce spune notarul .unde ma duc? va rog un sfat sau spuneti daca exista lege interzice apatrizii anumite drepturi,,,multumesc

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:35, 3 Mai 2011
Cautati un alt notar :)

Bineinteles ca puteti incheia un astfel de contract. Nimic nu va impiedica, nici legea, nici calitatea de apatrid.

este perfect legat in calitatea pe care o aveti sa incheiati un contract de comodat.cautati un alt notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apatrid saed saed buna ziua,sunt strain apatrid(fara cetatenie) ,am nevoie sa fac un contract de comodat sau luare in spatiu unde stau la un notar public,imi trebuie pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare teren persoane fizice straine oanag oanag conform legislatiei in vigoare, cetatenii straini au dreptul de a cumpara apartamente dar nu au dreptul sa cumpere terenuri. Ce pot face in situatia in care, ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean apatrid ioana.h ioana.h Ce documente sunt necesare pentru casatoria cu un cetatean apatrid, cu pasaport egiptean, nationalitate palestiniana? (vezi toată discuția)