avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar de urmarire penala - raport de expertiza topo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar de urmarire penala - raport de expertiza topo

buna ziua. am formulat procurorului obiectiuni la un raport de expertiza topo intr-un dosar de urmarire penala ce se afla in cercetare la un parchet si as dori sa stiu care este termenul in care procurorul trebuia sa-mi raspunda la solicitare
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:07, 3 Mai 2011
Procurorul trebuie sa se pronunte prin ordonanata motivata asupra obiectiunilor la raportul de expertiza , formulate de dvs.
Mergeti la parchet si vedeti daca acesta s-a pronuntat asupra acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model sau antet obiectiuni expertiza tehnica topo marius_cristian marius_cristian buna ziua. as vrea si eu sa formulez citeva obiectii la o expertiza tehnica topo si nu am idee cum trebuieste formulat un antet. va rog insistent si frumos sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Accident rutier georgel12 georgel12 buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)