avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... model sau antet obiectiuni expertiza tehnica topo
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

model sau antet obiectiuni expertiza tehnica topo

buna ziua. as vrea si eu sa formulez citeva obiectii la o expertiza tehnica topo si nu am idee cum trebuieste formulat un antet. va rog insistent si frumos sa ma ajutati daca se poate. multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: marius_cristian , utilizator 15:17, 5 Martie 2011
Formulati pur si simplu in scris obiectiunile pe care le veti cu privire la expertiza respectiva.
Titlu-obiectiuni cu privire la raportul de expertiza topo efectuat de catre expert nume x , obiectiuni formulate de catre... numele dvs. si calitatea pe care o aveti in proces si apoi numerotati si explicati obiectiunile formulate.
La sfarsit data si semnatura dvs.
Raportul de expertiza va fi pus in discutia partilor la termenul de judecata, moment in care veti sustine oral aceste obiectiuni si totodata le veti depune si in scris in fata instantei.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
multumesc mult. deocamdata nu se poate pune problema dezbaterii in fata unei instante deoarece dosarul se afla in cercetari la parchet. expertul topo a fost numit de catre procuror iar in raportul de expertiza topo expertul fraternizeaza cu "inculpatul" dintr-un singur motiv ..... :) doreste denaturarea adevărului...
Acum inteleg de ce subiectul dvs. a fost postat la penal.
In cazul acesta depuneti obiectiunile formulate fie direct la procurorul care are in lucru dosarul , fie la procurorul de serviciu, caz in care este necesar sa aveti doua exemplare, unul il depuneti si pe celalalt luati viza cu data depunerii.
Evident veti mentiona nr. dosarului penal in care a fost efectuata expertiza respectiva- dos. nr./P/ anul
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Martie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
asa am sa fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni la expertiza leona777 leona777 Buna ziua, a solicitat in instanta efectuarea unei expertize ptr stabilirea valorii unor imbunatatiri la un imobil, si nu sunt multumita, dar nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Expertiza tehnica auto ujiman ujiman Accident rutier cu victime. M-am constituit parte civila si am formulat plangere penala. A fost intocmita o expertiza judiciara auto care dupa parerea mea nu ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobiliare- expertiza care contrazice planurile topo- ce pot face? silvana50 silvana50 buna seara,rog ajutor.Maine am un dosar cu obiectul mai sus mentionat iar expertul topo numit in prietenie declarata cu expertul parte al partii adverse dupa ... (vezi toată discuția)