avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general munca la domiciu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

munca la domiciu

am incheiat un ctr. de munca la domicilu cu norma de lucru de 2h/sapt. 8h/luna este corect?pers respectiva mai are si alte ctr indiv.de munca cu timp partial la alte societati
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 23:22, 3 Mai 2011
contracte individuale de munca cu timp partial (minim 2 ore /zi si 10 ore /saptamana).
eventual 1 ora pe saptamana adica 4/5 ore pe luna, sau 2h /saptamana a 8/10 ore pe luna sunt luni cu 5 saptamani aveti grija
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
doradragan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea din contract cu norma partiala, la pensionar cu drept de lucru 4 h nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Avem o doamna care a intrat in medical de aproximativ 2 luni, am vb cu ea si mi-a spus ca urmeaza sa de pensioneze cu drept de lucru 4 h. Acum ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului de munca salariata cu timp partial boerica boerica Buna ziua, In Art. 13 din OUG96/2003 se mentioneaza ca: În baza recomandării medicului de familie, salariata gravidă care nu poate îndeplini [b]durata ... (vezi toată discuția)
Cim dali_c dali_c Buna ziua, Patronul vrea sa angajeze o persoana care sa lucreze in prima sapt. luni, miercuri, vineri, a doua, marti, joi,sambata, si tot asa, cu un salariu ... (vezi toată discuția)