avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice descalificare?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

descalificare?

Daca am o cerere de oferte online unde un ofertant a postat la documentele de calificare si formularul cu propunerea financiara, ce trebuie sa fac?
Il descalific?
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 10:18, 3 Mai 2011
Depinde cum ati conceput procedura de organizare licitatie si ce documentatie ati cerut dumneavoastra.
Am scris urmatoarele:
"În SEAP se va introduce valoarea fără TVA pentru toată cantitatea solicitată pentru fiecare lot în parte, până la data de închidere a procedurii.
Oferta va fi constituită pornind de la preţul unitar, pe formula: Valoare = Cantitate x Preţ unitar. Preţul unitar (lei) nu poate fi decât cu maxim două zecimale deoarece, conform legislaţiei în vigoare, leul nou se divide în 100 de bani...."

Apoi urmeaza indicatii referitor la pretul neobisnuit de scazut.

Nu am specificat sa fie pusa propunerea tehnica si nu avem nici in documentatie formularul de oferta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii - cerere oferta ContSters202465 ContSters202465 Imi puteti descrie putin, va rog, ce inseamna cerere de oferta la licitatii? Autoritatea contractanta cere oferta, face un pret estimativ si apoi ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Evaluare oferte Dana S Dana S La o licitatie,ofertantii cu minusuri la documentele de clarificare sunt eliminati din start,fara a se mai evalua partea tehnica si financiara sau se cer ... (vezi toată discuția)