avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Mâine, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot pastra suspendat CIM si pot ocupa postul?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot pastra suspendat CIM si pot ocupa postul?

Daca un pensionar invaliditate gr. III refuza sa lucreze cele 4 ore, ii pot pastra suspendat CIM pana la data termenului de revizuire (1 an). In cazul acesta, ca unitate bugetara pot ocupa postul -perioada determinata 1 an.

Alte discuții în legătură

pensie de invaliditate gr iii- cum poate fi rezolvata problema celor 4 ore de lucruu liliana-cornelia liliana-cornelia Vă rog să mă lămuriţi cum poate fi rezolvată problema celor patru ore de lucru, În situaţia pensionării de invaliditate gr III. Dacă persoanei i se ... (vezi toată discuția)
Pensie boala+angajare la stat ionelachirvase ionelachirvase daca tatal meu este pensionat pe caz de boala se poate sa-i facem angajare ca insotitor pt o persoana cu handicap locomotor? multumesc (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate gradul iii spiruharet spiruharet 1. [b] In cazul unui pensionar gradul III de invaliditate, am obligatia de a-i pastra postul, si daca exista aceasta posibilitate cat timp?[/b] 2. [b] La ... (vezi toată discuția)