avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... informare anuala de pensie privata la o minora de 15 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

informare anuala de pensie privata la o minora de 15 ani

Buna ziua
In urma cu o zi fiica mea,acum in varsta de 17 ani a primit acasa o instiintare de la o mare banca prin care i-se multumea ca este participant la fondul de pensii adminstrat privat,o situatie care citez:,,va contine lunile aferente anului 2010, precum si soldul la sfarsitul lunii Dec. a anului precedent...........virarii contributiilor de catre angajatorul d-vs!
Intrebare:
de unde stie banca datele exacte ale fiicei mele, cnp, nume, adresa?
cum poate o banca sa trimita unui minor o instiintare de contributie la pensie?ce trebuie sa fac, pe mine ma intriga usurinta cu care au folosit datele ei, cum le-au obtinut si cum pot sa faca o asemenea greseala?la pilonul II de pensii participa doar persoanele intre35-45 de ani, trebuie sa existe un angajator, ea este minora si este eleva!ce sa fac, sant socata ca au datele ei!

Alte discuții în legătură

Pensie privata facuta fara stirea mea! florinsadova florinsadova Am aflat dupa 10 ani ca contribui la un pilon de pensii fara stirea mea!O cunostinta din cercul de prieteni de acum 10 ani mi-a facut contract la o pensie ... (vezi toată discuția)
Poprire ilegala pensie alimentara nelush2103 nelush2103 O fiica a mea pentru care aveam poprire pentru pensie alimentara, implinind 18 ani la data de 28.02.2009 si renuntand la continuarea cursurilor scolare prin ... (vezi toată discuția)
pensia alimentara data pe jumatate de mai bine de un an lelia20052006 lelia20052006 In urma divortului din aprilie 2006 s-a hotarat incredintarea minorelor mie, ca mama, si acordarea de catre fostul sot, tatal copiilor, a unei pensii ... (vezi toată discuția)