avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bo avalizat
Discuție deschisă în Executare silită

bo avalizat

daca un bo avalizat nu a fost completat de avalist cu numele sau in clar, ci doar a fost semnat, poate instanta pentru acest motiv sa ne respinga incuviintarea executarii silite?
Cel mai recent răspuns: alexa231980 , utilizator 11:48, 3 Mai 2011
nu..poate fi respinsa doar plangerea penala.. dvs trebuie sa investiti BO ul dupa ce il completati.. nu il dati necompletat la investire si mai intai treceti cu el pe la banca.. daca primiti refuz de lipsa fonduri abia atunci treceti la executare silita..
este deja refuzat de banca si l-am investit cu formula executorie
insa executorului i-a respins incuviintarea executarii silite pe motiv ca nu era trecut la avalist numele in clar , fiind doar semnat la acea rubrica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin avalizat danciulian danciulian Buna ziua, Care sunt urmarile refuzului la plata in banca a unui BO avalizat, din lipsa de fonduri? Plata o vom face la furnizor, dupa ce vom avea ... (vezi toată discuția)
Incuviintarea executarii silite Ramona35 Ramona35 Buna ziua, In anul 2008 am semnat un contract de credit in calitate de administrator al unei SC. La data respectiva am si avalizat garantia ( BO). In 2009 am ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat m0nique m0nique Vreau sa stiu care este forma corecta de avalizare a unui BO. Administatorul unei S.C. avalizeaza BO (in partea stanga sus) [b]pentru[/b] [u]societatea ... (vezi toată discuția)