avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bilet la ordin avalizat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bilet la ordin avalizat

Buna ziua,

Care sunt urmarile refuzului la plata in banca a unui BO avalizat, din lipsa de fonduri? Plata o vom face la furnizor, dupa ce vom avea incasarile estimate, asadar refuzul nu se face in mod voit.

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
danciulian, utilizator
Cel mai recent răspuns: danciulian , utilizator 15:22, 21 Februarie 2011
BO poate fi investit cu formula executorie si se va incepe executarea silita atit impotriva firmei cit si a celui care a avalizat BO. nu conteaza motivul ptr care a fost respins BO atit timp cit este emis in mod valabil.
Multumesc pentru raspuns. Stiu ca poate fi investit cu formula executorie, sper sa nu se ajunga acolo deoarece voi onora plata prin OP in cateva zile. As vrea sa ma lamuriti daca mai putem emite BO sau ce alte consecinte sunt pentru acest incident.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
danciulian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bo avalizat alexa231980 alexa231980 daca un bo avalizat nu a fost completat de avalist cu numele sau in clar, ci doar a fost semnat, poate instanta pentru acest motiv sa ne respinga ... (vezi toată discuția)
Bilete la ordin refuzate la plata - solicit ajutor urgent! Sioux-2 Sioux-2 Buna ziua. Am si eu o problema legate de B.O. In perioada 20.10.2008 - 03.11.2008 mi-au fost refuzate la plata de catre banca beneficiarului un numar de 4 ... (vezi toată discuția)
Instrumente de plata Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua! Am si eu o intrebare: Ce poate genera refuzarea unui bilet la ordin de la la plata ? Chestiunea este in felul urmator: Am eliberat un bilet la ... (vezi toată discuția)