avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Raport de expertiza
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Raport de expertiza

ce fac daca exista mari discrepante intre avariile constatate de politist in pv si cele din raportul de expertiza.
vi se pare normal ca in cazul unui impact din spate politistul sa constate stop spate spart capota indoita , anou zgariat si raportul sa scoata dauna totala in val de peste 3400 euro la o masina apreciata la 4000 euro.
ce pot face in acest caz in instanta?
Solicitati contraexpertiza.
masina care a fost supusa expertize este deja reparata.
Prima expertiza s-*a facut la un birou de expertiza din Germania, apoi s*a cerut parerea unui expert din Romania
in acest caz ce mai pot face?
Este vorba despre o expertiza judiciara in cadrul unui proces care se desfasoara in Romania ?
nu masina care era vinovata de producerea accidentului nu avea asigurare RCA si atunci toate expertizele au fost facute la cererea FPVS care a si acordat despagubirea.Acum fondul se foloseste de actiunea in regres in instanta pentru a si recupera banii , dar mi se are sum aexagerata ce pot face in instanta in acest caz?
Este greu de avut o parere pertinenta , fara a fi expert si mai ales, fara a vedea continutul expertizelor.
Discutati acest amanunt cu o persoana specializata , eventual cu un expert

Alte discuții în legătură

Incidentul s-a petrecut în felul urmator: pe data de 19.02.2022, ... MihaiDragomir MihaiDragomir Incidentul s-a petrecut în felul urmator: Pe data de 19.02.2022, am fost la țară , pentru a face parastasul tatălui meu. Mașina am parcat-o pe ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare dauna societatea uniqa(fosta unita viena insurance group)! maruselu20 maruselu20 in data de 10.5.2009 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Blagesti judetul vaslui! Masina mea(Dacia Supernova) era parcata si a fost ... (vezi toată discuția)
Cum demonstram ca masina este avariata total in cazul unui proces care a ajuns la curtea de apel? monique_r25 monique_r25 Buna ziua! Sotul meu a fost implicat intr-un accident rutiere in septembrie 2007. La expertiza s-a demonstrat culpa comuna. Caz in care daunele cerute de noi ... (vezi toată discuția)